:@
FUCK ALLT O ALLA!
ALLT SKA BARA VARA SÅ HIMLA JÄVLA JOBBIIIIGT :@

FETT SYND!

AJDE JALLA GODNATT FUCKING....ÅÅÅÅH VET INTE VAD!!!

Jag saknar oss!

Varje gång jag smsar , pratar eller träffar dig, så börjar jag tänka på våran gamla minne som vi hade! Den dagen vi var nere i ängen betydde verkligen skit mycket för mig, det går inte ens och beskriva med ord hur mycket jag saknar dom där dagarna! Vi två var på G då och många sa att vi var gulliga tillsamman...! När jag dumpa dig så blev jag så krossad, jag grät i flera dagar, jag kunde inte sluta tänka på de :'( Jag var så jääävla dum i hela huvudet som dumpa dig för en jävla idiot! Jag ångrar de verkligen skit mycket. Sen då när jag va singel å fick veta att du hade tjej jag blev krossad, det märktes som att du verkligen gillade och såra mig, fast jag vet ju att du inte gillade de! Men du visste själv att jag gillade dig skit mycket....<3
Du betyder fortfarande lika skit mycket för mig så som du betydde då, och du finns fortfarande i mitt hjärta, du är fucking halva mitt hjääärta!!!
Shiit kommer aldrig glömma när jag ville att du skulle ge mig en ny chans, du sa nej. Fast du ville ju själv men du var inte redo bara för du var rädd ifall jag skulle göra samma sak igen!
Men tro mig jag skulle ALDRIG göra samma sak igen ALDRIG å då menar jag verkligen aldrig, och jag vill fortfarande att du ska ge mig en ny chans fast egentligen inte! Jag saknar som faan dina kramar o din värme som du värmde mig när jag frös! Du var bara så himla jäkla underbar mot mig!

Jag hoppas att du ser det hära!!

Yo nos echo de menos, echo de menos todo lo que teníamos!! :'( <3