4/3

YoYo Muppar :*
Whaaats Uuuup?? :)

Just nu ligger/sitter på sängen med farsans data o är inne på fb o youtube (lyssnar på hardcore) =). Jag mår sådär idag pga min mensvärk -.- fan fick min mens igår DIREKT efter jag bada i en badhus i Örebro :o hur fan gick de till egentligen ? Fattar inte aso... Jag ska berätta lite om igår dagen och va som händer imorn...

Igår så va i en badhus i Örebro, fett skojjigt. Min lillsyrra va med sin kompis där -.- men sen till slut pallade jag inte bada mer pga mådde fett dåligt för jag visst ju att något var fel, så jaa felet va ju att jag fick min mens! Efter badet så åkte vi tillbaks till Sthlm vi åkte hem till farfar och sovde över, så nu är vi här igen och sover tills imorgon :)

Imorn: Först ska man ju vakna o käka frukost osv, sen åker man och lämnar madde (lillesyrran) hem. Sen åker man vidare till Vårby för farsan ska träffa Nadim och hans brud ska ju såklart med för jag vill att hon ska med så att hålla koll på att farsan inte gör något mot honom :) sen så ska man hemmåt. Sen vet jag faktiskt inte vad jag ska göra sen när man kommer hem, ska väl bara chilla liiiite hemma :)

Men nuu så ska lillesyrran sitta en stund innan man drar o lägger sig :p Ni får ha det så bra :D

HERRÅÅÅÅÅEH :D :* ♥