Fittdag!

Tja!
Just nu sitter jag i skolan och är fett sur -.- snart ska jag dra för ska till tandläkarn, ska vara där 12:30 -.- sajjk pallar inte aso !
Idag ska jag träffa en kompis som heter Gabriel :) sen efter det vet jag inte vad jag ska göra...

Jag mår sådär idag pga fick veta av min kusin att min "POJKVÄN" har ljugit för mig, så jag dumpat honom och det, känner mig inte så glad över de :(. Men men va ska man göra? Killar kommer och går :), men nu ska jag stänga av datan o de. För ska gå snart :)

Så hare så bra! :D

HERRRÅÅÅÅÅÅÅH -.-


HAHAHAHAHA

Tja!
Just nu sitter jag i skolan med Mickis,Nadja och Patricia =) HA! Mickis o Nadja pluggar (som vanligt) jag o patricia chattar med varandra via fb för vi orkar inte plugga fast vi måste -.- men vi gör ändå inte de. Kl 11 så har vi hemkunskap vi ska laga mat idag så vi ska inte äta nån lunch i skolan idag typ ser det ut som :o

Idag vet jag inte vad som händer, ska nog vara ute idag o chilla liiite i den här jävla snöstormen HAHAHA xD
aja ska plugga lite så att inte lärarna blir arga -.- aiiiiiit!

Ta hand om er :)

BYYEEEE BYYYYEEEE!!! :D ♥



SKIT GAMMAAAAL BILD ASO :O

=)



Yooo!
vaknade kl 07:00 idaag för att hinna käka, klä på mig å osv
ska snart dra te skolan -.-
jag e skit trött, somnade runt halv 2 tror jag (?) och mår skit dåligt, det kan undra på två saker.
Men ena tänker jag inte skriva här alltså ;) men andra e bara fööööör saknar Nadim skit mkt :'( klarar mig verkligen utan honom, ah ni som inte har hört va som har hänt så har jag dumpat honom "/ Ångrar verkligen skit mycket att jag dumpa honom, men ska ta tbx honom nån gång i livet HAHA! Nee men ska ta tillbaks honom när allt har löst sig :) Höhö

Hmmh nu ska jag först till skolan, sen efter skolan ska jag till ungdomsmottagningen -.- och sen efter det ska jag nog hem I Think :)

Men ska jag dra o fortsätta fixa mig, börjar kl 08:10 -.- FUCK!
hehe aja, hare så bra aso!

Peeeace!!! :D

http://www.youtube.com/watch?v=U0CGsw6h60k